Marka Adı: | Wuxi Slast/Sylaith Special Steel Co., LTD |
Model Numarası: | T2 |
Adedi: | 100 kg |
Teslim Zamanı: | 7-15 gün veya gereksinim olarak |
Ödeme Şartları: | Yüklenmeden önce% 30 TT yatağı TT'nin% 70 dengesi |
Malzeme | T2 Kırmızı bakır |
Nominal Gerilim | 220 (V) |
Nominal Akım | 100-200A |
Genişlik | 4mm veya diğerleri |
Uzunluk | 100~900 |
Çekme dayanımı | 27 |
Tel maksimum dış çapı | 0.15-0.2 (mm) |
Renk | Metalik renk |
Bakır Elektrik Baramız, enerji sistemlerinde yüksek performanslı güç dağıtımı için tasarlanmıştır ve olağanüstü iletkenlik, güç ve güvenilirlik sunar. 100A ile 200A arasında değişen bir akım kapasitesiyle bu bara, enerji depolama sistemleri, elektrikli araçlar, demiryolu geçişi ve diğer pille çalışan uygulamalar için idealdir.
%99,99 oksijensiz bakırdan (T2 bakır) üretilen bara, düşük direnç ve yüksek iletkenlikle olağanüstü elektriksel performans sağlar. PE ısı büzüşmeli borular ve PVC daldırma dahil olmak üzere yalıtım seçenekleri, güvenliği ve çevresel faktörlere karşı korumayı sağlar ve barayı 12V, 24V ve 48V sistemler gibi yüksek gerilim (HV) veya düşük gerilim (LV) pil paketleri için uygun hale getirir.
Esnek bara tasarımı, onu lityum pil paketleri, güneş enerjisi depolama sistemleri ve diğer yeni enerji güç sistemlerindeki bileşenleri bağlamak için ideal hale getirir. Bara, özel ihtiyaçlarınızı karşılamak için kalınlık, genişlik, uzunluk ve yalıtım yüzeyi açısından özelleştirilebilir.
Cu (Min) | %99,99 |
Menşe Yeri | Jiangsu, Çin |
Marka Adı | Sylaith |
Model Numarası | T2 |
Gerilim | 240V, 480V |
Akım | 100A, 300A |
Çekirdek malzeme | Mor bakır folyo |
Nominal kesit | 5-1000 kare |
Uzunluk | 1-200m |
Sıcaklık aralığı | normal sıcaklık |
Baranın Bakır Elektrik Barası bir akım toplayıcı, dağıtıcı olarak pil paketleri, güç iletim sistemleri içinde çalışır. %99,99 oksijensiz bakırdan üretilmiş olup, olağanüstü düşük direnç sağlayarak yüksek akım akışı ile minimum güç kaybına olanak tanır. Yalıtım seçenekleri, örneğin PE ısı büzüşmeli borular hem de PVC daldırma, barayı çevresel hasarlardan korur ve kısa devreleri önler.
Baranın esnek tasarımı, akü hücreleri, güç bileşenleri arasında kolay kurulum ve güvenli bağlantılar sağlayarak güvenli ve verimli çalışmayı sağlar. Nikel, kalay veya gümüş kaplama, dayanıklılığını ve korozyon direncini artırarak hem 12V hem de LV sistemleri için ideal hale getirir. Bara, -45 °C ila +150°C arasında değişen aşırı -45 °C ila +150°C dayanabilir ve çeşitli ortamlarda güvenilirlik sağlar.
Bakır bara, 100A ile 200A arasında değişen akımları kaldırabilir ve 12V, 24V veya 48V, HV veya LV pil paketleri için uygun hale getirir.
Bara, optimum iletkenlik için %99,99 saf bakırdan (T2 bakır) yapılmıştır ve gelişmiş dayanıklılık ve korozyon direnci için nikel, kalay veya gümüş kaplama seçeneklerine sahiptir.
Evet, kalınlık, genişlik, uzunluk ve yüzey işlemi (örneğin, PE ısı büzüşmeli borular, PVC daldırma) özel gereksinimlerinizi karşılamak üzere özelleştirilebilir.
Bara, -45 °C ila +150°C arasında değişen sıcaklıklarda verimli bir şekilde çalışır ve çeşitli iklimlerde hem iç hem de dış mekan uygulamaları için uygun hale getirir.
Özel siparişler genellikle, özel bara yapısına ve üretim sürecine bağlı olarak 3-7 iş günü içinde teslim edilir.